Over ons Over ons

Postwijck is een kleine en persoonlijke PKN gemeente in Baambrugge. We hebben ongeveer 150 leden in alle leeftijdsgroepen.

Op zondag houden we twee keer dienst, ’s ochtends om 10.00 en ’s avonds om 19.00. In de ochtenddienst wordt er kindernevendienst gehouden voor de kinderen tussen de vier en twaalf jaar en is er oppas aanwezig voor de kinderen tot vier jaar. ’s Avonds hebben de diensten een verschillend karakter, zo houden we één keer per maand een lofprijzingsdienst met extra aandacht voor muziek maar af en toe houden we ook ‘leerdiensten’ waarin we meer de diepte ingaan bij een bepaald thema. Ongeveer één keer per twee weken houden we tijdens de avonddienst 'Spirit', de tieners gaan dan tijdens de preek naar hun eigen ruimte voor een bijbelstudie.

De gemeente is momenteel vacant. Daarnaast gaan er veel verschillende gastpredikanten voor. Naast de diensten op zondag zijn er ook diverse activiteiten door de week: gemeentegroeigroepen, catechisatie en JOC (tienerclub).

We werken samen met de andere PKN kerk in Baambrugge (de Dorpskerk). Dit houdt in dat we ’s ochtends en 's avonds gezamenlijke diensten hebben. Daarnaast wordt er samengewerkt in het jeugd- en ouderenwerk en bij missionaire diensten. De gezamenlijke diensten zijn afwisselend in Postwijck en de Dorpskerk. Onder het kopje kerkdiensten staat de locatie van de dienst tussen haakjes genoemd.

Nieuwe leden en gasten zijn altijd van harte welkom, voel je vrij om onze diensten een keer te bezoeken!